Efterårsferiens strikkeprojekter

img_0827img_0673img_0670img_0829
Jeg ved intet bedre end hygge og afslapning i sommerhus i efterårsferien! Og noget af det bedste er, at jeg endelige har haft ordentlig tid til at være kreativ og få afsluttet eller startet nogle projekter. I år har målet for mig været, at blive færdig med huen, som I kan se på ovenstående billeder – og det lykkedes! 🙂 Sidste år på samme tidspunkt havde jeg også fundet strikkepindene frem og fik for første gang strikket DENNE hue. Det lykkedes dog først efter flere forsøg… Jeg havde nemlig også gang i lidt forskellige hækle projekter sidste år – det kan I læse mere om her: “Øvelse gør (næsten) mester..!”
img_1112img_1124
Så nu hvor huen er blevet færdig, har jeg valgt at forsøge mig med et par strømper. Det har jeg aldrig strikket før. Jeg er spændt på om jeg bliver færdig, for min tålmodighed er ikke altid den største med sådanne strikkeprojekter… Og der skal endda strikkes hele TO styks, før de kan bruges! Men nu ser vi om ikke det kan lykkedes 😉
Jeg vil lige anbefale Jer et godt sted at købe BILLIGT garn, hvis I også nogle gange kommer forbi eller har et sommerhus tæt ved Hvide Sande. Lige i nærheden af deres fiskeforretning og Pizzeria står der nemlig året rundt nogle kræmmere og sælger alverdens mærkelige nips ting + GARN. I et af teltene kan man finde mange forskellige typer lækkert garn, og det er ret billigt, så der tager jeg tit forbi i efterårsferien. I kan besøge stedet fredag, lørdag eller søndag hvor de holder åbent 🙂
God uge til Jer 🙂
DIY, Strik
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

  • Reply
    Twisted pandebånd (hæklet) | frkfingernem
    29. October 2017 at 20:02

    […] år på den her tid, havde jeg virkelig gang i strikkeprojekterne og fik da også strikket et par strømper, men her til at starte med, kastede jeg mig lige ud i et lidt mere simpelt og hurtigt projekt. Jeg […]

  • Leave a Reply