Scrapbog

IMG_0107IMG_0109IMG_0150IMG_0157

Min gode veninde og jeg gik for et stykke tid siden i gang med at lave hver vores scrapbog, så vi altid kan mindes vores 3 meget gode år på gymnasiet.
Sådan et projekt tager altid længere tid end man måske lige tror! Vi har klistret, klippet, tegnet og skrevet til den helt store guldmedalje, for at blive færdige med bogen – og nu er den endelig færdig! 🙂

Vi har lavet scrapbøgerne over to omgange. I første omgang bestilte vi billeder fra vores 3 år, til og med sidste skoledag, og i anden omgang bestilte vi de sidste billeder fra studenterugen, som vi også gerne ville have med. Det var egentlig meget rart at lave den af to omgange, så går man ikke så hurtigt kold i projektet 😉
Bogen er pyntet med masking tape og klistermærker fra bl.a. Søstrene Grene.

At lave en scrapbog er et tidskrævende men også et hyggeligt projekt, som bestemt er det hele værd! Jeg vil klart anbefale at kaste sig ud i sådan et projekt, for det er et utrolig godt minde at have med sig videre 🙂

God sommer!

 

 

DIY
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  rosachristiansen
  7. February 2017 at 1:30

  Jeg faldt lige over i din side i et forsøg på at finde en passende bog til mit eget scrapbook projekt ? hvor har du købt din, og er siderne tykke nok til at tegne med tuscher? Jeg er på udkig efter en med hvide sider og med flere end 20 sider i.

 • Reply
  juliebruun08
  7. February 2017 at 13:38

  Hej Rosa 🙂

  Jeg mener faktisk at jeg købte bogen i Tiger. Jeg ledte selv efter en bog med en del sider i, men jeg havde svært ved at finde en jeg kunne lide. Derfor købte jeg den billige udgave fra Tiger – siderne er dog forholdsvis tynde, så nogle af mine tuscher gik igennem papiret. Men så sørgede jeg bare for at sætte billeder eller klistermærker der dækkede på den anden side 😉

  Derudover synes jeg at det var fedt, at bogen havde spiralryg, for så kunne jeg hive overskydende sider ud til sidst og slap på den måde for, at bogen blev alt for tyk med de mange billeder jeg klistrede ind.
  Håber du kan bruge mit svar og god arbejdslyst med dit eget scrapbook-projekt 🙂

  /Julie

 • Reply
  Kreativ konfirmation | frkfingernem
  13. April 2017 at 19:53

  […] April 13, 2017April 10, 2017 ~ juliebruun08 […]

 • Leave a Reply