Idéer til studenten

IMG_0061IMG_0028IMG_0032IMG_0039IMG_0046IMG_0060IMG_0080

Vi nærmer os meget hurtigt studenterugen!! Og derfor vil jeg lige nå at dele et par kreative idéer med Jer inden da. Alt efter om I har gennemskuet, hvad det er I ser på billederne ovenfor, vil jeg lige gennemgå dem her:

 1. Hilsner til student i glaskrukke
  I Søstrene Grene har jeg købt den fine glaskrukke med plastik låg, som jeg har dekoreret med sølvstjerneklistermærker og masking tape. Derudover har jeg skåret en sprække i låget, så det er muligt at lægge sedler i glasset.
  Idéen er dermed, at gæsterne kan skrive/tegne en lille hilsen til studenten, og lægge den i krukken. Når studenterugen er slut, og det hele (garanteret) er lidt trist, kan man læse de små beskeder man har fået, og mindes en god dag.
  Jeg synes det er en super sød gaveidé til en kommende student 🙂
 2. Sedler til glaskrukke
  Sedlerne til krukken kan man vælge at dekorere med klistermærker. Jeg har købt mine i hhv. Dansk Papirvare og Bog&Ide.
 3. Engangskamera
  Jeg er vild med engangskameraer! Det er som om, at man tænker mere over, hvornår man tager et billede, når man bruger et engangskamera. Eller måske ikke altid… Men jeg synes i hvert fald at det er super hyggeligt, og så findes der (næsten) ikke noget mere spændende, end når man får fremkaldt de billeder, man har taget med det 😉
  Som det måske kan ses på billederne, har jeg valgt at male mit sølv. For det meste er engangskameraer ikke de pæneste, så jeg synes det var meget fint at give det lidt maling, men det behøver man selvfølgelig ikke.
 4. Lys i origami diamanter
  Det ses måske ikke så tydeligt på billederne (nedenfor), at der er lys i diamanterne, men det er der! Og jeg er ret sikker på, at det kan ses bedre i mørke. Tanken er nemlig at man kan hænge disse fine foldede diamanter (se videovejledning her) udendørs, i et evt. telt, eller selvfølgelig bare indendørs, så de kan være med til at skabe lidt ekstra hygge.
  Lysene har jeg købt i Søstrene Grene.

Måske I selv kan gøre brug af idéerne, som ikke nødvendigvis behøver at blive brugt i forbindelse med studentergilder, men også sagtens kan bruges til andre festligheder.

Ps. Studenterhuerne på pinde har jeg ikke selv lavet, men de kan købes i bl.a. Dansk Papirvare og jeg har også set dem i en blomsterforretning 🙂

IMG_0093IMG_0010IMG_0019

DIY, Gaveidé
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  annasc
  18. October 2016 at 21:49

  Hejsa! Super fint indlæg – hvor mon du har fundet engangskameraer? Er på desperat jagt!

  /Anna

  • Reply
   juliebruun08
   18. October 2016 at 22:17

   Hej Anna 🙂 Mange tak! Hmm dem købte jeg i photocare i Silkeborg – men jeg tror man kan købe dem i andre fotobutikker eller på nettet 🙂
   /Julie

 • Reply
  Kreativ konfirmation | frkfingernem
  13. April 2017 at 19:52

  […] April 13, 2017April 10, 2017 ~ juliebruun08 […]

 • Reply
  Krea gave og mandala | frkfingernem
  24. April 2017 at 21:20

  […] de hilsner mine venner og familie havde skrevet til mig til min studenterfest, hvor jeg havde denne glaskrukke stående. Jeg håber at min kusine bliver glad og mindes hendes konfirmation når hun læser […]

 • Leave a Reply