Kosmetikpung

IMG_9915

IMG_9934

IMG_9907

Efter at have fået en masse fint stof med hjem fra Gambia, har jeg på det sidste haft mest gang i et par sy-projekter. Denne gang blev det til en fin og simpel kosmetikpung. Min veninde fyldte 19 år, og derfor var det en god anledning til at lave en hjemmelavet kreativ gave – hun blev glad for den 🙂

Giv dig endelig i kast med at sy en kosmetikpung som denne, hvad enten det er til dig selv eller til gave, så er det i hvert fald et af de mere overskuelige sy-projekter 🙂
Jeg har forsøgt mig med en lille vejledning herunder:

Klip først to stykker stof som passer til den længde din lynlås er. Stoffet skal gerne være lidt længere end lynlåsen, og højden vil også mindskes med et par centimeter, så husk også at klippe lidt ekstra her.
Derefter lægges stofferne ret mod ret, og med lynlåsen imellem de to stykker (se billede 2 og 3). Lynlåsen syes fast, først på den ene side, og derefter kan man for at få en pænere og mere flad kant, vælge at sy den en gang til, som vist på billede 4.

Lynlåsen syes på den anden ende af de to stykker stof. (Billede 1)
På dette billede nr. 3, vender kosmetikpungen som den skal ende med at se ud. Jeg syer siderne sammen så tæt ved kanten som muligt. Derefter vender jeg pungen (se billede 4) og sætter nåle i igen. Derefter syer jeg nemlig kanten en gang til, for at få en pæn kant yderst, og dermed skjule den syning jeg lavede på billede 3.

Kosmetikpungen er nu færdig 🙂
(Hvis denne vejledning ikke var detaljeret nok, findes der rigtig mange andre på nettet, som måske er lettere at følge…)

IMG_9866

IMG_9910

IMG_9925

God weekend! 🙂

 

DIY, Gaveidé, Sy
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

  • Reply
    Idéer til pakkekalenderen | frkfingernem
    10. November 2016 at 18:28

    […] Sy selv kosmetikpunge […]

  • Leave a Reply