Cookies (de spiselige af slagsen…)

IMG_9578IMG_9600

Så blev det tid til onsdagskage! I min klasse er det nærmest ugens højdepunkt 😉 Man er halvvejs igennem ugen, og der er kun 2 dage til det er fredag – det skal fejres! Som sagt så har vi kageordning i min klasse, og det er vi mange der sætter pris på 🙂  I dag fik vi en virkelig god brownie og i den forbindelse tænkte jeg, at jeg ville dele en opskrift på nogle super gode cookies. For ikke så længe siden, i hyggeligt selskab med min veninde fra efterskolen, bagte vi nemlig disse lækre kager.
Jeg fandt opskriften hos “sesamsesam” som er en anden blogger, der laver noget vildt lækkert mad, og som har en masse gode opskrifter på alt lige fra brød og kager til morgenmad, sandwich og salater.

Disse cookies er sprøde i kanten men lidt blødere i midten og kan godt anbefales! Opskriften kan findes her. 🙂

Husk at du kan følge Frkfingernem på instagram! 😀

Madopskrifter
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply