25 dage for sent, men ikke for sent til en kalender

IMG_9470IMG_9481IMG_9449IMG_9489IMG_9436

Tiden flyver og i december fik jeg slet ikke tænkt på, at lave en kalender til det nye år 2016. Den er lavet nu, og selvom det er 25 dage for sent, kan “januar” stadig nå at pynte, inden det bliver tid til at skifte måned.
Jeg blev inspireret til denne fine kalender på bloggen Badelmasom min kreative lærer fra efterskolen har. Skabelonen har jeg også der fra, og så er det ellers bare at gå på jagt i billedarkiverne, og finde sjove, fine og gamle billeder frem til kalenderen.

Min løsning med den store klemme (som er fra Søstrene Grene) sat på en meget spraglet papirmappe, er lidt midlertidig, da jeg stadig leder efter en form for ensfarvet pap som baggrund. Men sådan her må det se ud lidt endnu 😉

Og om det så bliver februar inden du selv kommer i gang/bliver færdig, så går det nok, for så er der jo heldigvis stadig elleve måneder og elleve flotte kalenderbilleder tilbage… 🙂

Husk at du kan følge Frkfingernem på instagram! 😀

 

DIY
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Christina
  8. August 2016 at 13:51

  Ej hvor er det fint Julie – jeg har slet ikke set det før nu:) Dejligt, at den kunne bruges.

  • Reply
   juliebruun08
   8. August 2016 at 16:10

   Tak 🙂 Jeg synes det var en super fin idé!

  Leave a Reply