Skater-nederdel

IMG_8160

IMG_8157

IMG_8155

IMG_8194

IMG_8196

IMG_8204

Nu er det symaskinen jeg har fundet frem. Her den anden dag fandt jeg en diy-guide til denne fine skater-nederdel på en anden blog. Normalt er jeg ikke så god til at følge et mønster, jeg er bedre til bare at prøve mig frem (hvilket dog ikke altid skaber de bedste resultater…), men denne gang fulgte jeg beskrivelsen og endte med et fint resultat. Den er virkelig nem at sy og det er ikke et projekt der tager flere timer 🙂

Forklaring:
Klip et stykke stof der måler ca. 150×55 cm. (alt efter hvor lang den skal være og hvor meget den skal folde/rynke)
Sy derefter de to korte sider sammen, så det bliver til et rør. (Jeg klippede faktisk også den foldede side op, så jeg fik en syning i begge sider, da jeg tænkte den ville falde pænere – men det er ikke sikkert det betyder noget.)
Læg kanten 1 cm op i den ene ende af røret.
Sy en løbegang til elastikken i den anden ende af røret – elastikkens bredde + 1 cm.
Sy ikke løbegangen helt sammen, men gør plads til at elastikken kan sættes i.
Elastikken trækkes igennem (sæt evt. en sikkerhedsnål i den ene ende af elastikken, så er den lettere at trække igennem), og løbegangen syes sammen.
Færdig! 🙂

Måske det kunne være et efterårsferie-projekt? 🙂

Følg også frkfingernem på instagram!

DIY, Sy
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply