December er lige om hjørnet!

 

 

 

 

 

 

Nu er det ved at være julekalender tid! Jeg har for ikke så længe siden købt bogen “Julekalenderbogen”, som jeg er blevet meget inspireret af. Der er beskrevet en masse forskellige måder at lave personlige julekalendre på. 

En ide jeg er helt vild med, er at give en person en julekalender med 24 personlige breve fra personer, som man ved betyder noget, for den person der skal have julekalenderen. For den der laver denne julekalender handler det derfor om, at have gode kontakter og få skrevet en mail eller ringet rundt, så folk kan få skrevet et brev og til sidst samle alle brevene sammen, og aflevere dem til personen du holder af. Det er en virkelig sød og personlig julekalender ide 🙂

Jeg har selv været i gang og pakket gaver ind i fint papir fra søstrene grene. En sjov ide kunne også være at finde gaver i en bestemt farve så alle gaverne f.eks. er blå.

Mangler du ideer til gaver, så kan du tjekke min hjemmeside: 
www.sortpaahvidt.tictail.com
Jeg sælger både julevedhæng som dem på billederne ovenfor, men også forskellige smykker 🙂

DIY, Jul
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply