Idé til fine fingerringe med krympeplast

IMG_2482IMG_2486IMG_2490IMG_2497IMG_2504

Jeg har igen fundet krympeplasten frem. Jeg fik idéen om at prøve at lave nogle ringe, og synes det fede ved at bruge krympeplast til dem er, at man selv kan designe hvordan de skal se ud. De behøver nødvendigvis heller ikke at være tegnet med sort tusch, man kan også sagtens lave dem med farver på.
Men som det kan ses, har jeg valgt at bruge hvidt krympeplastpapir og en sort tusch til at tegne med. Jeg tegner på den glatte side, selvom det tit anbefales at tegne på den rug. Jeg synes at det fungerer bedst på den glatte side når jeg tegner med tusch, dog skal ringen helst ikke have for meget vand og sæbe 🙂

Selve fingerringene kan købes hos Smyks.

 

DIY
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Er gået lidt amok i ringe ud af krympeplast ;-) | frkfingernem
  25. April 2016 at 19:45

  […] Se også dette indlæg om ringe ud af krympeplast: HER […]

 • Reply
  Idéer til pakkekalenderen | frkfingernem
  10. November 2016 at 18:28

  […] Krympeplast ringe […]

 • Leave a Reply